Første uken (Maren i Kansas)

Første uken

Heisann! Det har skjedd ganske mye siden sist. Nå har jeg allerede vært her en uke, og jeg storkoser meg virkelig her borte. Vi har vært noen turer innom skolen, og jeg har blitt registrert som elev, fått (og dekorert) skoleskap og fikset timeplanen min. Jeg ble veldig fornøyd, så jeg gleder meg til å starte! Allerede i dag var det tid for orienteringsdag for freshmen og nye elever, og i morgen er første skoledag. På orienteringsdagen fikk vi nye elever beskjed om å møte inne på biblioteket. Der møtte jeg to søte jenter som skulle vise meg og en annen gutt rundt på skolen. Vi gikk rundt for å se alle klasserommene vi skal ha, og snakket med alle lærerne. Jeg er fornøyd med lærerne, alle var veldig hyggelige (og veldig interreserte i Norge haha). Jentene var utrolig koselige, og jeg ble ganske godt kjent med dem. Fikk numrene deres, så har snakket litt med dem etter skolen også. Jeg kommer til å ha American government med den ene jenta, og har skoleskap nesten rett ved siden av hun andre - så det var veldig gøy. Er deilig å ha fått noen venner så jeg ikke kommer på skolen i morgen uten å kjenne noen i det hele tatt. Nå gleder jeg meg endelig mer enn jeg gruer meg!  

 

Ellers har jeg vært barnevakt for 4 søte barn med eldste vsøster Elizabeth. Barna var hekta på sangene fra filmen Frozen, så de syntes det var veldig kult når jeg viste dem de norske sangene fra den norske verjonen av filmen. På lørdag så vi et show Anna (yngste vsøsken) var med på siden hun spiller i korps, og ellers har vi bakt red velvet cupcakes (som er en veldig amerikansk), og tatt pedikyr med vmor Barbara og Anna. Mandag kveld dro jeg med Elizabeth til en gård med noen av vennene hennes for å se på Meteor Shower. Det skjer èn gang i året, og da er det masse stjerneskudd på himmelen. Det var veldig gøy!! Ellers har vi bare kjørt litt rundt i nærområdet så jeg har fått sett litt av hvert. Litt shopping har det blitt også :-)

 

Gleder meg masse til å starte på skolen! Oppdaterer om hvordan det går.

5 kommentarer

Veronica Andersen

14.08.2014 kl.05:52

Åh! Virker som du koser deg masse. Jeg har vært i Arizona i akkurat en uke i dag og jeg liker det veldig godt. Hadde første skoledag i går og det var veldig nytt, men også veldig morsomt. Jeg digger alle lærerene mine og klassene virker veldig interessante (jeg byttet ut to i dag, så skal prøve dem i morgen haha). Uansett! Lykke til videre :)

Julieeee

14.08.2014 kl.12:10

Kos deg masse videre!

camilla

14.08.2014 kl.14:28

Så spennende!! Kos deg masse videre :-)

Sigrid

20.08.2014 kl.06:33

Høres herlig ut!! Blir du junior eller senior? :)

Maren i Kansas

21.08.2014 kl.22:54

Sigrid: Senior! :-)

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits