Skolestart (Maren i Kansas)

Skolestart

Da har jeg allerede gått en skoleuke på Blue Valley North High School. Det har gått mye bedre enn forventet! Siden jeg møtte noen jenter på orienteringsdagen, har jeg sitti med dem i lunsjen siden første skoledag. Det har vært veldig fint, for det å ha noen å spise med var min største bekymring. Timene går fint selv om alt går i engelsk, og jeg føler meg godt tatt i mot av både lærere og elever. Men én ting som allerede har sjokkert meg litt, er mengden med lekser. Siden vi har alle fag til samme tid hver eneste dag (utenom såkalte "block days" hvor vi på onsdag har alle oddetallstimer doble, og på torsdag har alle partallstimer doble), så blir det mye lekser hver eneste dag. Ellers har jeg blitt kjent med litt forskjellige folk i ulike klasser jeg tar, samt at jeg har vært litt med de jentene jeg møtte på orienteringen. Jeg har også møtt en annen utvekslingsstudent fra Serbia som går på skolen! Hun er utrolig koselig, og vi har US History sammen. Jeg fikk også høre her om dagen at det går en annen norsk utvekslingselev på skolen, men jeg har ikke sett han enda.. En venninne av vertsmoren min har en sønn som er god venn med den norske utvekslingsstudenten, så hun sa hun skulle ta guttene med hjem hit en dag så jeg skal få møte han. Det blir gøy!


Det har vært litt vanskelig de siste dagene. Jeg har ikke hatt så veldig hjemlengsel, det har mer vært det at jeg savner å ha noen nære venner i nærheten.. Men det kommer seg nok! Jeg har jo blitt kjent med noen, og i kveld skal jeg på bonfire hos Hanna, en av jentene fra orienteringen! Det gleder jeg meg veldig til. Jeg ble også bedt med til å finne på noe i helgen med et par jenter fra skolen, så det blir nok gøy! Er veldig koselig å bli bedt med på ting. Gleder meg til å bli bedre kjent med jentene!!


Skoleskapet mitt! Måtte selvsagt dekorere med bilder av familie og venner ♥

Ellers har Elizabeth, eldste vertssøster, dratt på College. Noe som er veldig trist, for vi var blitt ganske gode venner og gjorde masse gøy sammen. Men vi får se henne når hun kommer hjem i ferier. Vi snakker også om å dra til Boston en helg i oktober for å besøke Elizabeth, Charlie og Sam, siden alle sammen går på College i nærheten av hverandre. Det hadde vært kjempegøy!!! For øyeblikket sitter jeg og leser American Government, siden vi har quiz i morgen. Faget er litt vanskelig, fordi at jeg ikke vet så mye om det amerikanske politiske systemet, og ikke har mange egne meninger om forskjellige ting enda.. Men det skal nok gå bra! Nå skal jeg til Hanna om en liten halvtime, så nå får jeg komme meg av pcen og gjøre meg klar for mitt første amerikanske bonfire :-) Snakkes!

Én kommentar

jenny margrethe goss dikkanen

22.08.2014 kl.12:31

Så spennende!

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits