this week (Maren i Kansas)

this week

Denne uken har det skjedd utrolig mye. Har vært masse å gjøre på skolen, og er fortsatt litt vanskelig i noen av timene.. Selve stoffet vi går gjennom er aldri veldig vanskelig, det går mer på det at læremetodene er veldig forskjellig fra hva jeg er vant med. Det går også i mange ord og forkortelser som jeg aldri har hørt før, så å forklare helt fremmed ord/hendelser osv. med egne ord kan være utfordrende. Men det blir nok lettere etterhvert som jeg kommer ordentlig inn i alt.


Her ser dere forresten lista over hva vi skulle gjøre i timen med koret på fredag. Haha, digger korlæreren. Han er vell over gjennomsnittet interressert i Norge.


På fredag var årets største fotball(soccer)kamp her for Blue Valley North, nemlig mot Blue Valley Northwest. Jeg dro dit med Hanna og Delaney, to venninner fra skolen. Det var en helt syk stemning, alle jublet og viste skikkelig entusiasme. Var veldig gøy å være med på! Følte nesten som et lite stykke Norge når jeg så på fotball, men alt ble likevel veldig forskjellig med tanke på cheerleaderne, og bare hvordan alle på tribunen oppførte seg.


Vet ikke hvem de to jentene til venstre er, men ved siden av meg er Jennifer og Delaney.


Delaney og jeg :-)


Det bygde seg opp en storm mens kampen holdt på, som dere ser over. Skyene var svarte, og det lynte helt sykt mye lenger bort fra oss. Ble heldigvis ikke så ille hvor vi var at de måtte stoppe kampen!

På dagen på lørdag dro jeg til en kjempefin park med en venninne av vmor for å ta "Senior Picture"ene mine. Jeg har ikke sett de ferdige bildene enda, men jeg så noen fra kameraet da vi tok bilder, og det så ut som at vi fikk noen fine! Så jeg håper sterkt på det.. På kvelden dro jeg ut med en gutt fra skolen og vennene hans, noe som var veldig koselig. Vi skulle egentlig se en film, men endte opp med å snakke bort hele kvelden hehe. I dag har jeg vært på shopping med Samar, Blair og Nooshin, tre herlige jenter fra skolen! Vi dro til et stoort kjøpesenter som er i nærheten her, hvor de sykt mange butikker. Jeg endte ikke opp med å kjøpe meg noe særlig, siden jeg shoppet i går og for å finne noe å ha på meg til photoshooten. Men gøy var det likevel! Jeg smakte også Pretzels for første gang, naaam.

I morgen er det Labor Day, som vil si en ekstra dag fri fra skolen!! Jippi!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits