the Renaissance Festival & Drive-in (Maren i Kansas)

the Renaissance Festival & Drive-in

I går gjorde jeg masse gøy. Dagen startet med å dra på renessanse-festivalen som er her i Kansas en gang i året, sammen med EF. Jeg var der med to norske-, to tyske- og en spansk utvekslingsstudent, i tillegg til noen av deres vertssøsken. Det var masse forskjellige boder der, og vi ridde også på elefant!! Alle studentene gjorde det, så da måtte jeg bare henge meg på. Ellers bare tuslet vi rundt og så på de forskjellige tingene som skjedde der.Ellers kan jeg endelig krysse av noe som har vært på bucket listen min så lenge jeg kan huske. I går var jeg nemlig på en drive-in kino med noen venninner!!! Jeg har alltid drømt om å oppleve det. Vi alle møttes hos Hanna, før vi kjørte bort til der hvor det var Drive-in. Vi var 7 jenter, og koste oss såå masse. Jeg hadde ikke snakket noe særlig med to av dem fra før, men de var såå herlige og det var veldig koselig å bli bedre kjent med de! Er så glad for at jeg har blitt kjent med alle disse gode jentene, de er så snille alle sammen! Vi tok alle med både snacks, puter og pledd, og satt enten i bagasjerommet i bilen eller på taket. Jeg tok og med norsk sjokolade slik at jentene skulle få smake hvordan ordentlig god sjokolade er (hehee:)). Det var "Teenage Mutant Ninja Turtles" som gikk på skjermen (haha), men vi så vell kanskje 5 minutter av den tilsammen. Tiden gikk for det meste til snakk og kos. Var virkelig en perfekt kveld!!


Samar, Delaney, meg, Isabella, Katie, Hanna & Jana


Delaney, meg, Isabella, Katie & Hanna // Samar, meg & Delaney // Samar & jeg


Hanna og Delaney!


Selfies med Hanna til venstre, og Samar til høyre♥

4 kommentarer

VictoriaNykåsØstdahl

07.09.2014 kl.20:48

Kjempe fine bilder :)

Sina-Marie Hatlem

07.09.2014 kl.20:53

Ahhh det hørtes kjempe koselig ut <3

MK

07.09.2014 kl.21:19

Hørtes skikkelig koselig ut, og så fine bilder :-) Og så utrolig gøy med Drive In-kino !! Det har jeg så lyst til å prøve en gang :)

Lene Litsheim

08.09.2014 kl.00:19

Så utrolig koselig! Mange fine bilder! Håper du koser deg kjempe masse :) Jeg har vært på utveksling selv, det er såå gøy!

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits