First American football game (Maren i Kansas)

First American football game

Hadde egentlig bestemt meg for å blogge hver helg, men det skjedde ikke denne gangen. Det ble rett og slett for liten tid, og jeg hadde andre ting å prioritere enn å blogge. Så uansett, på fredag var jeg på min første amerikanske fotballkamp!!! Da kan enda en ting krysses av på bucket-listen min! Jeg dro dit sammen med Hanna og Katie, og vi koste oss masse til tross for at det var iiiiiskaldt. Det ble faktisk så kaldt at vi ikke klarte å se på hele kampen (selv om vi hadde både jakker og skjerf), så da dro vi litt tidligere for å kjøpe kakao slik at vi hadde noe som kunne holde oss varme. Det var hvertfall gøy å være på kampen så lenge vi klarte, selv om jeg ikke skjønte en eneste ting av spillet. Reglene er så forvirrende!!!


Katie og Hanna til venstre♥♥


Etter kampen ba Hanna meg med til kirken hennes, hvor de hadde et arrangement kalt "5th quarter". Der spiste vi mat, spilte bingo og snakket med de andre ungdommene som også er medlemmer i kirken. Hadde det veldig koselig! Er så hyggelig å bli bedt med på ting :-)Ellers, så dro jeg ut å spise med en fra skolen på lørdag, noe som var veldig koselig! Og søndagen gikk til lekser, bokstavelig talt HELE dagen. Satt fra jeg sto opp klokken 11, til jeg la meg klokken 11 - med middag som eneste pause. Var mildt sagt død etter en hel dag med lekser, men heldigvis fikk jeg gjort alt som måtte gjøres. Men desverre så er det på'n igjen i dag, og nå sitter jeg å øver til en prøve jeg har i American Government i morgen, som også desverre er mitt vanskeligste fag. Får se hvordan det går! Snakkes senere!

4 kommentarer

Kaisa Elise

16.09.2014 kl.09:23

så gøy :)

Lillian

16.09.2014 kl.11:30

Ååh, jeg skal også få oppleve Amerikansk fotball kamp om ikke mange ukene! Gleder meg sinnsykt til å endelig få reise tilbake til usa(hvor kjæresten min studerer)

Var du med på Taingating før kampen? :D

Have a great day over there! :D

Maren i Kansas

16.09.2014 kl.15:27

Lillian Marie: så herlig, god tur!! Hmm vet ikke hva taingating er jeg hehe?? Tusen takk for det :-)

Daniel

23.09.2014 kl.15:51

Hallo :D} Jeg ser du skriver om utenlandsstudier og lurer på om du kunne tenke deg å stille opp til et intervju til http://studereiutlandet.com? Om du har lyst - send meg en epost! Hilsen Daniel.

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits