I det siste (Maren i Kansas)

I det siste

Da var det på tide med en oppdatering ja! Har vært dårlig med det i det siste. Men uansett - har gjort litt av hvert siden sist. Forrige fredag kveld var jeg med Samar, Judy og en jente fra Sveits som går på samme skole som oss. Jeg hadde aldri møtt henne før, men hun var veldig søt! Vi planla egentlig å dra på kino, men ble istedet til at vi bakte cupcakes og dro ut på kinesisk restaurant etterpå. Var veldig koselig!! 

Lørdagen dro jeg, Barbara og David til Lawrence, en veldig koselig, liten studentby, for å se på vsøster Anna spille i korpset i en parade som var der. Det var maange korps som spilte, og det var gøy å se på!

Denne uken har for det meste gått til skolearbeid, men i går dro jeg og noen jenter fra skolen til Lawrence for å se på en gutt fra trinnet vårt spille på en liten bar som var der. Vi så på tre band spille, og alle var veldig flinke! 


tY64ipnugV
Ellers er det jødisk nyttår i dag, så i dag var jeg og vsøster hjemme fra skolen. Vi dro til synagogen kl. 1130, og det varte i hele 2 timer. Kanskje litt vell lenge, men var veldig interessant å oppleve hvordan de gjør det! Etter det var ferdig, dro vi ut å spiste deilig lunsj. Nå skal vi snart spise middag, og etter det skal vi spise epler med honning, som tydeligvis er noe de må gjøre på nyttårsaften. Så det blir spennende! Snakkes!

3 kommentarer

Iselin Renée

26.09.2014 kl.08:07

Så koselige bilder :)

Karoline Marie - student i USA

26.09.2014 kl.08:39

hørtes ut til at du har det kjekt, kos deg masse og bruk tiden godt når du kan :)

Nikita <3

26.09.2014 kl.11:39

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar







Maren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits