Boston & Homecoming week (Maren i Kansas)

Boston & Homecoming week

Heisann hoppsann, da var det visst 3 uker siden forrige oppdatering! Siden sist har vi gjort mye gøy, blant annet vært i Boston! Vmor, Anna og jeg reiste dit for å besøke resten av vertssøsknene mine som går på College der. Både Charlie og Sam går på Harvard mens Elizabeth går på Tufts, så vi besøkte begge skolene. Jeg sov også over på rommet til Elizabeth en natt, noe som var gøy! Ellers var det mye trasking rundt i byen, og fikk sett litt av hvert. Nydelig sted!! Elizabeth hadde også bursdag, så det ble bursdagsfeiring den ene dagen. Vi dro også og så på vertsbrødrene mine løpe Boston halvmaraton! Ble ikke tatt mange bilder på turen, men her har dere noen:

Ellers har det gått mye i skole, er ikke noe å legge skjul på at store mengder av tiden går til lekser og prøvepugging. Men ting skjer hele tiden her borte, så har tid til annet også. Halloween er til helgen, og det er en mye større greie her enn det er hjemme. Forrige helg dro jeg til et haunted house med Isiah, Samar, Blair og Nooshin. Jeg har aldri vært i et spøkelseshus før hvor folk jobber for å skremme folk, og man måtte finne veien ut selv. Det var veldig gøy! Denne helgen carva (?) vi også gresskar, noe jeg aldri hadde gjort før.

Og nå er jo Homecoming week her! Så denne uken har vi spirit week med forskjellige temaer hver dag, også kler man seg ut deretter. Jeg har ikke vært så flink til å kle meg ut, for er ikke så mange som tar det veldig serriøst her. Men ser hvertfall utrolig mye frem til Homecoming! Og på torsdag er det bonfire, så det blir sikkert gøy. Er ikke helt sikker på alle planene for lørdagen enda, men vet hvertfall at jeg er i en stoor gruppe på 24! Først skal vi til huset til en jente i gruppa for å ta bilder, så dra til en italiensk restaurant å spise. Etter det skal vi på selve homecomingen, for så å dra på after party etterpå, som jeg har hørt er mye bedre enn selve dansen. Har også endelig bestemt meg for hvilken kjole jeg skal ha, etter å ha kjøpt tre men ikke vært fornøyd. Så nå er så og si alt klart!! Can't wait

5 kommentarer

Rikke95

29.10.2014 kl.07:50

Så herlig, virker som du har det helt supert uten om alt av lekser! :-)

Nikita <3

29.10.2014 kl.10:04

Fine bilder :D

Åse

30.10.2014 kl.17:01

Hei!

Jeg har selv tenkt å reise på utveksling og har dermed noen spørsmål.

Tror du året ditt blir godkjent, og har du tenkt å begynne i 3.klasse når du kommer hjem?

Er det noe du angrer på at du ikke pakket med deg til USA?

Charlotte♥

01.11.2014 kl.09:36

åå, så heldig som var i Boston! og heldig med lappen, herregud!! <3

Maren i Kansas

01.11.2014 kl.17:00

Åse: hei på deg!:-) Så spennende at du tenker på å reise på utveksling. Jeg vet at jeg får året godkjent, fordi jeg har snakket med skolen min i Norge om all fagene jeg tar her borte og vi sammenlignet innholdet i fagene her i forhold til de jeg skulle hatt hjemme. Så kom vi fram til hva jeg måtte ta for å få det godkjent. Og ja, jeg skal i 3 klasse når jeg kommer hjem! Noe jeg angrer på at jeg ikke tok med?? Hmm.... Mer freia melkesjokolade kanskje? Hehe neida, det vet jeg faktisk ikke... Takk for spørsmål, ikke nøl med å stille flere om du skulle ha noen!

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits