Siden sist (Maren i Kansas)

Siden sist

Utrolig mye har skjedd siden sist. Har gjort mye gøy med venner og vertsfamilie, samtidig som at det har vært litt tunge tider både med hjemlengsel og skolearbeid. Skolen den siste måneden var ganske røff siden vi forberedte oss til finals. Jeg måtte ta final (blir som en tentamen) i alle fag siste uken, så da hadde vi final i faget vi har 1-2 time på onsdagen, 3-5 på torsdagen, og 6-7 på fredagen, siste skoledag. Så det ble mye jobbing og stress den siste uken, men når det var ferdig sa jeg meg fornøyd og klar for ferie. Skal bli så deilig med fri i over 2 uker nå!! Uansett, siden jeg har vært mildt sagt elendig på bloggfronten i det siste, tenkte jeg å legge ut litt bilder fra ting jeg har gjort siden sist. Here we go:


Jentekveld vi hadde hos Delaney for en stund siden.


Feiret bursdagen til Hannah! Vi startet kvelden med å ta limousin til the Plaza og spiste på fin restaurant. Superkoselig!


Thanksgiving! På morgenen var vi med på "The Turkey Trot" som var 5km om jeg ikke husker feil. På kvelden kom en del familie over og vi spiste massevis av mat, kan ikke huske sist jeg var så mett.


Bilde nr.1: stor pakke kom i posten fra mamma og pappa, og gjett om denne jenta var glad! Kom vell litt hjemlengsel også. Var så heldig og fikk mange julepresanger, noen gensere jeg la igjen hjemme som jeg savnet, makrell i tomat, julekalendere, sjokoladeplater (14!!), havreflarn og julemarsipan. Mmmmm nam! 

Bilde nr. 2: etter vinterkonserten med koret, noe som var veldig gøy. Vi sang til og med på norsk, noe som var utrolig gøy!!


Bildet til venstre er fra lørdagen, da var vi på Nøtteknekkeren fordi yngste vertssøsteren min Anna danset i den. Bildet til høyre ser du et hus med masse julelys. De hadde en egen radiostasjon, så utenfor sto det 4-5 andre biler og hørte på julelåter mens julelysene blinket i takt med musikken. Her ser dere videoer under, måtte jo selvsagt filmes. Også hører dere vertsmor og jeg le i bakgrunnen hehe. Mon tro hva strømregningene til disse folkene er!!

video:video

video:video1

Jeg kan virkelig ikke tro hvor fort tiden har gått. Jeg er allerede halvveis med oppholdet mitt! Det har vært en del opp og ned med tanke på hjemlengsel, men fy søren så bra jeg har det, og jeg er så glad og takknemlig for denne muligheten. På onsdag blir det "norsk julaften", siden vertsfamilien min er jøder. Så da skal vi gjøre vårt beste og prøve å lage både pinnekjøtt og riskrem med rød saus, blir spennende! Her er det desverre bare regn og ekkelt vær for tiden, så GOD JUL TIL ALLE DERE HJEMME, KOS DERE MED SNØEN.

Én kommentar

VictoriaNykåsØstdahl

23.12.2014 kl.13:05

så koselig bilder og innlegg!

Ønsker deg en fin lillejulaften <3

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits