forberedelser til Hawaii (Maren i Kansas)

forberedelser til Hawaii

Jeg husker telefonsamtalen fra EF om at jeg vant "My American Selfie"-konkurransen som at det var i går. Følelsen av å vinne etter å ha spurt hver eneste sjel jeg kjente om å stemme på meg, samt deres bekjente og deres bekjente der igjen, var fantastisk. Etter to uker med hundrevis av klikk inn på EF sine sider hver eneste dag for å sjekke hvordan jeg lå ann i konkurransen, var jeg så absolutt ikke lei. Å vinne denne konkurransen var noe jeg virkelig ville og det å gi opp var ikke noe alternativ. Jeg var" in it to win it", og med god hjelp fra familie, venner og bekjente ble det til slutt jeg som satt igjen med flest stemmer når konkurransen ble avsluttet. Selv om det er mange måneder siden jeg vant konkurransen føles det fortsatt uvirkelig.

Premien for konkurransen var jo egentlig en tur til California, men som nevnt tidligere ble det litt endringer i planene. 28 februar - 7 Mars blir det en tur til Hawaii! Det kommer til å være 70 andre utvekslingsstudenter med på turen hvorav 40 er norske. Har ikke annet å si enn at jeg ser så fram til det at det bobler inni meg bare av å tenke på at om 3 dager (!!) er jeg i fine og varme Hawaii. Hawaii har alltid vært et av mine drømmedestinasjoner og denne turen blir virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse!

Forberedelsene er allerede i gang. For å forberede meg har jeg sett på programmet, og det ser utrolig bra ut. Over ser dere noen av de tingene jeg kommer til å oppleve. Vi skal bruke masse tid på Waikiki Beach, snorkle, gå tur på Diamond Head (en gammel vulkan), dra på et internasjonalt marked, Dole Plantation, Polynesian Cultural Center og masse masse mer, fy søren som jeg gleder meg! I går skrev vi ut alt jeg trenger av papirer og valgte hvor jeg vil sitte i flyet. Jeg kommer til å reise alene noe jeg er litt nervøs for siden jeg ikke er så glad i å fly og i tillegg må skifte fly i Denver, men skal nok få til det og! Har så og si funnet ut hvilke klær jeg ønsker å ta med, og hva av andre ting jeg kommer til å ta med i kofferten. Bikini og solkrem er vell det aller viktigste er det ikke? Hehe.3 dager igjen, can't wait!!!

6 kommentarer

Isabella

26.02.2015 kl.07:42

åå, så gøy!

Kos deg masse:D :D

Helene Viktoria

26.02.2015 kl.07:56

God tur :)

Iselin Renée

26.02.2015 kl.09:08

Så heldig, god tur :)

Marcela Constanza

26.02.2015 kl.11:19

Så spennende.. god tur!

Nikita <3

26.02.2015 kl.13:08

Så herlig :D

Kaisa Elise

26.02.2015 kl.19:26

Så jelly!

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits