Hawaii dag 1 & 2 (Maren i Kansas)

Hawaii dag 1 & 2

DAG 1:

Lørdag ble en lang dag og bestod kun av reising for min del. Flyruten min var egentlig Kansas City - Denver - Honolulu, men jeg våknet til at vertsfar fortalte meg at flyet mitt til Denver kom til å være forsinket så jeg kanskje ville miste flyet mitt til Hawaii. Vi bestemte oss for å prøve likevel, så jeg flydde til Denver men flyet var så forsinket at flyet til Honolulu allerede var borte når jeg kom fram. Jeg snakket med flyselskapet og de ordnet nye billetter til meg gjennom San Fransisco. Så da flydde jeg til San Fransisco fra Denver men så ble selvsagt flyet til Honolulu forsinket så da ble jeg sittende på flyplassen en god stund før flyet gikk til Honolulu. Men det gikk faktisk veldig fint å reise alene! Var litt nervøs for det før jeg reiste men det gikk helt fint. Jeg møtte faktisk også helt tilfeldig på noen andre EF utvekslingsstudenter som skulle til Florida på Discovery Tour, så det var gøy å bli kjent med de og å ha noen og vente med før flyet gikk videre. Når jeg endelig kom meg til Honolulu ble jeg møtt av Carolina, en av lederene, og vi ble kjørt med taxi til hotellet. Det ble en 24 timers reise på meg så var deilig å kunne sove når jeg kom fram!DAG 2:

Dette har vært en utrolig fin dag! Fortsatt trøtt etter gårsdagens lange reise, men har kost meg masse likevel. I dag var det Diamond Head Hike som sto på planen, og det gledet jeg meg utrolig masse til. Diamond Head er en gammel vulkan og turen vi gikk tok rundt 30 minutter så det var ikke noe ille. Det var en kjempefin tur og utsikten var helt utrolig fin!! Selv om det ser fint ut på bildene er det ingenting i forhold til å være der og se det selv. Var helt fantastisk! Etter hikingen dro vi på en buss tour. Vi stoppet på litt ulike utsiktspunkter så vi kunne ta bilder og gå litt rundt, noe som var veldig gøy. Etter at vi kom tilbake til hotellet var det fritid, så jeg dro ned til bassenget med noen venninner før vi alle litt senere møttes i lobbyen for å gå ned til dit vi skulle spise middag. Spisestedet var utrolig koselig med live musikk og koselig stemning, og ikke minst god mat! Etter mat var det fritid igjen, så jeg dro og shoppet med noen venninner i tillegg til at vi tok oss en liten tur ned på stranda før vi måtte tilbake til hotellet. Så har vært en utrolig suksessfull dag, har det utrolig bra!!

Diamond Head Hike:

Bus Tour (Pali lookout):


Middag:

Fritid:
Har som sagt vært en helt fantastisk dag og klarer såvidt å vente til resten av det vi kommer til å oppleve videre i uka!! Snakkes i morgen!

4 kommentarer

Nikita <3

02.03.2015 kl.11:31

Så herlig :D

RaversSpeech

02.03.2015 kl.20:09

Så spennende! Flotte bilder

Kaisa Elise

02.03.2015 kl.20:30

Ååå så gøy!

Marte Kollhus

02.03.2015 kl.21:52

Verdens fineste Maren! Ser helt fantastisk ut <3 Gleder meg til å se deg om !!!25!!! dager!

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

17, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits