Hawaii dag 6 (Maren i Kansas)

Hawaii dag 6

Kan ikke tro at dette var den siste hele dagen vår her.. Skulle så gjerne vært her en uke til, Hawaii er virkelig helt fantastisk. De siste dagene har vært lange med mye på programmet, så det var deilig å ha en roligere dag i dag. Dagen begynte med fritid på stranda hvor vi bestemte oss for å leie surfebrett igjen. Etter det hadde EF en overraskelse til oss, og det var at vi skulle lære å hula-danse! Noen av oss lærte det jo såvidt på the Polynesian Cultural Center, men var morsomt å gjøre det igjen. Etter litt dansing var det tid for snorkeling! Jeg hadde aldri gjort det før så jeg gledet meg masse til det. Det var litt mye bølger som gjorde det vanskelig å snorkle, men vi så noen fisker og hadde det ellers morsomt i vannet. Venninnen min har GoPro så ble tatt en del bilder og videoer under vannet. Vi hadde det kjempegøy! Etter snorklingen var det middag på Hard Rock Cafè med alle utvekslingsstudentene før vi hadde fritid og gikk rundt i byen og shoppet. Veldig vellykket dag. Heldigvis skal jeg ikke reise før senere på dagen i morgen så får tid til å gjøre litt før jeg må reise hjem. Trist å tenke på og reise fra dette stedet, men skal nyte den lille tiden jeg har igjen til det ytterste!!
 

Surfing:

Hula-dansing:
Snorkeling:


Hard Rock:


Snakkes i morgen!

6 kommentarer

Oda Andersen

06.03.2015 kl.17:47

Åh, det ser helt fantastisk ut! Ønsker deg en fin fredag videre og god helg:)

Maiken

16.03.2015 kl.16:59

Hei!

Kan hende du har fått dette spørsmålet mange ganger nå, men hvor mye av kostnadene til skolen blir dekt av stipend?

Charlotte

18.04.2015 kl.23:01

Så fine bilder! Skal selv reise som utvekslingstudent nå neste skoleår. Jeg lurte på hvor mye koster Hawaii turen? :-)

Maren i Kansas

11.07.2015 kl.20:34

Charlotte: tusen takk!! åå så spennende! jeg er litt usikker på prisen i og med at jeg vant turen. men jeg vet at prisene på discovery tourene varierer fra hvilken stat man reiser fra, men jeg mener å tro at turene til Hawaii koster rundt 20.000,- til 25.000,-. prisene finner du på discoverytours.com! håper du får et fantastisk utvekslingsår!! :-)

Maren i Kansas

11.07.2015 kl.20:35

Maren i Kansas: * efdiscoverytours.com mente jeg :-)

Maren i Kansas

11.07.2015 kl.20:39

Maiken: det varierer veldig mye med hvor mye man får i støtte av Lånekassen. vil anbefale deg å gå inn på lånekassen sine sider, der finner du en støttekalkulator som vil si deg sånn ca hvor mye du vil få. jeg mener å tro at man ofte får rundt 50.000,- og prisen på utveksling varierer jo fra hvilken organisasjon man reiser med. jeg tror året mitt med EF kom på rundt 90.000,- :-)

Skriv en ny kommentarMaren i Kansas

18, Nes i Buskerud

Utvekslingsstudent med EF 14/15

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits